Osca Bouma

Herstel de harmonie en balans in jouw huis

Energetische Huisreiniging

Een huisreiniging is een krachtige en verhelderende ervaring die de energetische atmosfeer van je huis kan zuiveren en vernieuwen.

Je huis is meer dan alleen fysieke muren en een dak. Het is een weerspiegeling van jouw innerlijke welzijn en energie. Negatieve energieën en spanningen kunnen zich ophopen en zich manifesteren in de atmosfeer van je huis. Dit kan leiden tot gevoelens van stress, onrust en zelfs lichamelijke klachten.

Kalme huiskamer die energetisch gereinigd is.

Heb je ooit het gevoel gehad dat er negatieve energieën in je huis hangen? Is je thuis niet de oase van rust en positieve vibes die het zou moeten zijn?

Met mijn energetische huisreiniging verwijder ik niet alleen de negatieve energieën die mogelijk van jou afkomstig zijn, maar ook die van vorige bewoners. Deze spanningen kunnen zich vastzetten in de ruimte en een impact hebben op jouw welzijn. Door de negatieve energie te zuiveren en de positieve energie te versterken, creëer ik een thuisomgeving die rust, vrede en positieve energie brengt. Ontdek de helende kracht van een energetische huisreiniging en transformeer je leefruimte naar een plek van positiviteit en harmonie.

Wanneer een Huisreiniging doen?

Voordelen van Energetische Huisreiniging

Verbetert welzijn

Een energetische huisreiniging kan leiden tot verlichting van stress, verbeterde slaap en een algeheel gevoel van welzijn.

Positieve sfeer

Je huis wordt een bron van positieve energie, waardoor je je gelukkiger en vrediger voelt.

Balans

Herstel de harmonie in je leefomgeving en zorg voor een balans tussen lichaam, geest en huis.

Effectief voor rust

Mijn huisreiniging is een snelle, effectieve en niet-invasieve manier om je thuisomgeving te verbeteren.

HuisScan

Als je jezelf herkent in een of meer van deze situaties en je nieuwsgierig bent naar de energetische balans van je huis, overweeg dan een HuisScan. Deze scan geeft inzicht in de huidige staat van balans. Als je dieper wilt gaan en gedetailleerd advies wilt ontvangen, inclusief een mogelijke huisreiniging, nodig ik je uit om de huisreiniging op locatie of op afstand aan te vragen. Ontdek de harmonie die mogelijk is in jouw leefruimte.

De HuisScan is als een energie-detector voor je leefruimte, waarmee je ontdekt of de vibes in balans zijn en zo niet, waar dat aan ligt. Het is als het lezen van de energie van je huis op een begrijpelijke manier. 

Na de scan geef ik je een soort ‘energetisch kompas’ – een handleiding die je vertelt of je huis een opknapbeurt kan gebruiken. Moet er wat fysiek gedaan worden, of kan ik de energie van een afstandje een duwtje geven?

De HuisScan is als een vriendelijke fluistering van je huis, die onthult wat je met je intuïtie al aanvoelde. Nieuwsgierig naar de energetische vibe van jouw plekje? Vraag dan de HuisScan aan en ontdek de onzichtbare energielagen van jouw thuis.

Gratis

HuisScan

Gratis

  • Ontvang een gratis HuisScan.
Gratis aanvragen
*Let op er wordt geen reiniging gedaan

Uitgebreide HuisScan

45,-

  • 18-punts HuisScan
Bestellen
*Let op er wordt geen reiniging gedaan

Huisreiniging op afstand

Ontdek de magie van werken met energie, waar plaats en ruimte geen rol spelen en alles met elkaar verbonden is. Dit opent de deur naar afstandswerk in de energie. Laat me je meenemen op deze boeiende energetische reis, waar grenzen vervagen en verbindingen zich overal uitstrekken. Ervaar de fascinatie van het onzichtbare.

Populair

Huisreiniging op afstand

160 ,-

  • Ontvang een grondige 18-punts energiecheck voor inzicht in jouw huiselijke energetische situatie en bronnen van verstoring.
  • Ervaar zorgvuldige energetische reiniging voor je huis en directe omgeving.
  • Harmoniseer met de nieuwe energetische situatie door een persoonlijke reiniging van de huidige bewoners.
  • Plus extra 1 maand lang wekelijkse persoonlijke reiniging op afstand voor de huidige bewoners, een extra voordeel ter waarde van €140.
Bestellen

Huisreiniging op Locatie

Als bewoner is het voor jou waardevol wanneer ik ter plaatse ben. Hier kan ik je laten voelen welke verstoringen er zijn en persoonlijk met je in contact komen. Voor jou als bewoner is dit van betekenis omdat ik je ter plaatse dingen kan uitleggen en je kan laten ervaren. Gezien de niet tastbare maar wel voelbare aard van dit werk. Dit creëert een persoonlijke en tastbare dimensie in het begrijpen en aanpakken van energetische verstoringen in jouw leefruimte.

Huisreiniging op locatie

250 ,-

  • Ontvang een grondige 18-punts energiecheck voor inzicht in jouw huiselijke energetische situatie en bronnen van verstoring.
  • Ervaar zorgvuldige energetische reiniging voor je huis en directe omgeving.
  • Harmoniseer met de nieuwe energetische situatie door een persoonlijke reiniging van de huidige bewoners.
  • Plus extra 2 maanden lang wekelijkse persoonlijke reiniging op afstand voor de huidige bewoners, een extra voordeel ter waarde van €280.
Bestellen
*Exclusief reis- en parkeerkosten