Osca Bouma

Energetisch reinigen van huizen

In onze drukke levens zijn we vaak bezig met de praktische kant van dingen, zoals het vinden van een huis dat binnen het budget past en aan bepaalde wensen voldoet. Maar het is belangrijk om je bewust te zijn van de energetische kant van dingen, zoals de energie van in je huis. Dit kan namelijk van invloed zijn op het gevoel van welzijn en in je dagelijks leven.

Graag stel ik me even voor. Ik ben Osca en verdiep mij sinds een aantal jaar in het laten stromen van de energetische energie en het welzijn van de mens. Voor mij staat het welzijn van de mens centraal en dit begint met hoe de energie is in je huis en in jezelf.

Hoe helpt energetische huisreiniging?

Een energetische reiniging kan helpen om de Chi energie in je huis weer te laten stromen en helpen je thuis te voelen. Het helpt om spanningen, verdriet en stress los te laten en je open te stellen voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Als je huis gereinigd is van deze zware energieen zal je meer concentratie ervaren om je te focussen op je doelen en te genieten van het dagelijks leven.

Het klinkt misschien vreemd; een specialist inhuren om de energie van je huis te reinigen, maar het is het een waardevolle investering. Als de Chi energie stroomt in je huis, heeft dit positieve invloed op de rest van je leven. Een van de resultaten hiervan is dat je een gevoel van rust en thuiskomen voelt in je huis.

Wanneer je huis energetisch reinigen?

Het is aan te raden om je huis energetisch te laten reinigen voor je het te koop zet of voor je in een nieuw huis gaat wonen. Dit helpt om eventuele negatieve energieën van vorige bewoners los te laten. Vaak weten we niet wat er zich in een huis heeft afgespeeld. De energie in een huis wordt beïnvloed door verschillende dingen, zoals heftige gebeurtenissen, ondergronds water of stralingen van bijvoorbeeld technologie in het huis.

Onthoud dat alles energie is en dat de energie van je huis van invloed is op je dagelijks leven. Wees je bewust van de energetische kant van dingen en stel je open voor nieuwe mogelijkheden en kansen door de Chi energie weer te laten stromen.

Ik help jou bij energetische reiniging

Lijkt het je leuk om hierover meer te weten te komen, of dit een keer te ervaren? Neem dan contact met mij op. Het lijkt me leuk om eens kennis te maken en je verder te introduceren naar een leven waarin de Chi energie stroomt.

Osca Bouman