Osca Bouma

Ontdek je beste zelf met persoonlijke coaching

Heb jij een luisterend oor nodig of een schouder om tegen aan te leunen? Laat mij dan een stukje meelopen op je pad. Door te luisteren naar jezelf en aanwezig te zijn kom je terug in je kracht.

Ik begeleid je bij elke stap

Mijn persoonlijke coaching is er om je te helpen je leven te verbeteren, je potentieel te maximaliseren en de doelen te bereiken die voor jou van betekenis zijn. Samen creëren we een positieve en transformerende reis op weg naar persoonlijke groei en innerlijke balans.

In ons eerste gesprek bespreken we je behoeften, doelen en verwachtingen. We stellen samen duidelijke doelstellingen vast voor wat jij wilt bereiken.

1.
2.

Samen maken we een actieplan. Dit omvat het identificeren van obstakels, het plannen van concrete stappen en het overwinnen van jouw uitdagingen.

Tijdens regelmatige sessies evalueren we je voortgang, bespreken we obstakels en passen we je actieplan aan indien nodig. 

3.

Of je nu op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, betere relaties, of een gezondere levensstijl, de persoonlijke coachingsessies bieden je de begeleiding die je nodig hebt.

Hoe ik het doe? Doordat ik zelf zoekende was heb ik veel gedaan. Daardoor heb ik in de loop der jaren mijn eigen manier gevonden. Een coach sessie doe ik het liefst in de natuur, maar online kan natuurlijk ook!

Op zoek naar verandering? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend consult.