Osca Bouma

Ik ben Osca

En Help mensen om meer balans in hun  leven te krijgen.

 

Als jong meisje was ik heel gevoelig. Daar werd toentertijd  weinig aandacht aangegeven. Net zoals vele vriendinnen ging  ik studeren en koos voor een studie om

mondhygienist te worden. Na mijn studie had ik al snel een goed lopende praktijk . Naast een gezonde mond, stond het welzijn en de gezondheid van de mens altijd centraal voor mij

 

Door mijn eigen zoektocht naar hoe ik beter kon omgaan met de energie in en om mij heen deed ik verschillende opleidingen. Zo werd ik opgeleid tot Reiki master, volgde ik een coach opleiding, leerde ik over voeding, familie opstellingen en Boedhisme.

 

Op deze manier kwam ik ook in aanraking met het clearen van energie van mensen en huizen.

Vanaf dat moment viel alles voor mij op zijn plaats. Sinds hetmoment dat ik bezig ben met clearen van enegetische energie is mijn leven totaal veranderd. Ik wil niet zeggen dat ik geen uitdagingen in het leven meer ervaar, maar door deze andere manier van ervaren ervaar ik meer rust.

 

Alles om je heen is energie. Jij bent energie. De hele wereld bestaat uit energie. Zodra deze energie verstoord wordt kan  je stress of  disbalance ervaren of zelfs je niet gelukkig voelen.

 

Zoals ik de dingen nu begrijp word je beïnvloed door de energie om je heen.  De omgeving wordt ook beïnvloed door jou energie, wat spanning en stress kan geven.

Een clearing kan de spanning en stress loslaten op een veilige en voorzichtige manier.  Na een clearing zal je meer harmonie en balans in je leven ervaren. Ik clear huizen, mensen, dieren en objecten.

Zou je hier meer over willen weten? Dan kan je telefonisch of per mail contact met mij opnemen. Ik vertel je er graag meer over.

 

quote

‘We don’t see things as they are, we see things as we are”

Anais Nin

nl_NLNL