Osca Bouma

Hoe ik als evidence base mondhygieniste veranderde naar energiewerker, waarbij ik de onzichtbare energetische stof zichtbaar maak.

Ik had geen levenservaring om al deze vragen te beantwoorden​

Als 24-jarige pas afgestudeerde mondhygiëniste, begon ik mijn praktijk met weinig levenservaring. Toch kwamen mijn patiënten niet alleen voor tandheelkundige zorg; ze deelden ook persoonlijke uitdagingen. Zonder coachopleiding blufte ik me erdoorheen, las boeken en ontwikkelde een aanpak die verder ging dan tandheelkunde. Mijn praktijk werd een plek waar mensen niet alleen voor hun glimlach kwamen, maar ook voor levensadvies. Zo ontdekte ik de kracht van empathie en een luisterend oor in mijn praktijk.

Het gevoel kon ik niet beschrijven...​

Als gevoelig persoon dacht ik dat het gewoon mijn overgevoeligheid was. Maar toen ik mijn eerste huis kocht, voelde ik direct dat er meer aan de hand was. In de jaren die volgden, ontdekte ik de betekenis van energie, die zowel in huizen als mensen vast kan zitten. Welkom op mijn reis naar het begrijpen en bevrijden van deze energieën voor een harmonieuzer leven.

Mijn missie is anderen te inspireren over hoe ze bewust met hun energie kunnen omgaan​

Als puber werd mijn leven plotseling onderbroken door acute reuma, waardoor ik niet meer kon lopen en totaal geen energie meer. Vastbesloten om gezond te worden, heb ik alles aangepakt en gelukkig ben ik er overheen gegroeid. Deze ervaring heeft mijn prioriteiten veranderd, en nu staat mijn energie en gezondheid voorop. Waardoor het mijn missie is anderen te inspireren over hoe ze bewust met hun energie kunnen omgaan, een gezonder en gelukkiger leven.

3x Vragen aan Osca

3 Vragen over Osca Bouma

Heet je echt Osca of is dat verzonnen?

“Ja, Osca is inderdaad mijn echte naam, vernoemd naar een prachtige vrouw. Officieel verwijst mijn naam naar een elegante Italiaanse auto van de broertjes van Maserati. Nu, over energie gesproken…” 


Kom je uit een spiritueel gezin?

 “Absoluut niet. In mijn jeugd was ik al zeer nieuwsgierig en geloofde ik stellig dat er meer was dan wat wetenschappelijk bewezen kon worden. Die nieuwsgierigheid heeft me op een ontdekkingstocht gestuurd, een reis die zeker nog niet ten einde is. Welkom op mijn voortdurende ontdekkingsreis naar wat er nog meer te verkennen valt.”


Waar leef je van op?

“Mijn vreugde komt tot leven wanneer mensen weer goed in hun vel zitten. Het is mijn passie om hen te helpen zich thuis te voelen, zowel in hun huis als met zichzelf. Ontdek de transformatie en welzijn op mijn reis om harmonie te brengen in leefruimtes en in de harten van degenen die ik mag bijstaan.”

 

Osca Bouma

Osca Bouma-van Weel (51) is een toegewijde energiewerker en energiecoach met een rijke professionele achtergrond. Haar carrière begon als mondhygiëniste na haar studie in Utrecht, waar ze in een grote groepspraktijk werkzaam was. In 1998 zette ze haar eigen praktijk op, gedreven door een diepe fascinatie voor voeding, een gezondere levensstijl en het streven naar meer energie.

In 2017 begon Osca met een nieuw bedrijf gericht op energie, welzijn en gezondheid. Ze heeft inmiddels meer dan 200 mensen mogen begeleiden op hun reis naar welzijn. Een nieuwe dimensie kwam erbij met het reinigen van huizen, waarbij Osca al meer dan 100 huizen heeft ontdaan van verstorende energie en disbalans.

Osca’s zoektocht naar kennis leidde haar naar verdere studies, waaronder de Hormoonfactor, Medical Medium, Reiki Master en technieken voor energetische reiniging. Met de jaren heeft ze zich gespecialiseerd als energetisch reiniger, niet alleen voor individuen maar ook voor huizen. Haar expertise omvat nu het harmoniseren van energieën in zowel menselijke als fysieke ruimtes. Met meer dan twee decennia ervaring blijft Osca Bouma-van Weel zich inzetten om anderen te begeleiden naar welzijn door middel van haar holistische benadering en deskundige kennis op het gebied van energiebalans.