Osca Bouma

WEBSHOP

Supplementen

Onze voeding bevat lang niet meer alle voedingsstoffen en moleculen die je lichaam nodig heeft. Tijdens een consult maak ik niet alleen een analyse van je hormoonbalans, maar ik kijk als orthomoleculair voedingsadviseur ook naar eventuele tekorten aan moleculen. Ik zal je aanraden deze tekorten met supplementen aan te vullen én ik geef je advies over welke supplementen je nodig hebt. Mijn favorieten heb ik hieronder voor je verzameld. Dat scheelt je een hoop zoekwerk in de stad of op het internet.

BARLEYGRASS
CAPS

Dit kwalitatieve en biologisch gerstegrassap bevat essentiële micronutriënten zoals ijzer, calcium, selenium, vitamine C en E, aminozuren en een hele reeks andere voedingsstoffen.

BARLEYGRASS JUICE POWDER

Dit kwalitatieve en biologisch gerstegrassappoeder bevat essentiële micronutriënten zoals ijzer, calcium, selenium, vitamine C en E, aminozuren en een hele reeks andere voedingsstoffen.

CAT’S
CLAW 10:1

Cat’s Claw van Vimergy is het ultieme Cat’s Claw-supplement. 100% puur op basis van een natuurlijke formule zonder enige schadelijke toevoegingen.

CELERYFORCE
CAPS

Celeryforce geeft je een eenvoudige manier om belangrijke vitaminen, mineralen en aminozuren binnen te krijgen, voor of na je selderijsap.

CHAGA 
CAPS

Chaga paddenstoel is de perfecte manier om je ochtend te beginnen. Het Chaga-poeder van Vimergy is nu verkrijgbaar in capsules, zodat je het altijd eenvoudig kan innemen.

CHAGA EXTRACT
POWDER

Dit biologische Chaga-poeder van Vimergy wordt als een instant thee geleverd, dus voeg gewoon een theelepel toe aan heet water en geniet ervan.

CURCUMIN
CAPS

Vimergy Curcumin is een krachtig kurkuma-supplement, met een speciale mix van 1000mg curcumine-extract en 10mg kurkumawortel. Zonder toevoegingen.

ESTER-C
CAPS

Deze Vitamine C van Vimergy is een licht verteerbare mix van Ester-C versterkt met rozenbottels en bioflavonoïden. Blijft tot 24 uur actief in het lichaam.

L-LYSINE
CAPS

Dit ongelooflijke aminozuur is een van de belangrijkste essentiële bouwsteen voor eiwitten en hormonen in ons lichaam. Bevat pure L-Lysine van de hoogste kwaliteit.

LEMON
BALM 4:1

Deze Lemon Balm (citroenmelisse) is een alcoholvrije formule dat een krachtig 4:1-extract is. Deze tinctuur is 100% plantaardig en vrij van verborgen ingrediënten.

LIQUID
B-12

Vimergy B-12 is een zeer opneembare mix van methylcobalamine en adenosylcobalamine. De twee vormen met hoogste biologische beschikbaarheid.

MELATONIN
CAPS

Hoogwaardige melatonine (5mg) voor gebruik bij een verstoord waak en slaap ritme en bij algemene inslaapstoornissen of jetlag.

REISHI
EXTRACT POWDER

100% Biologisch Reishi Extract Poeder van de allerhoogste kwaliteit. Bevat geen toevoegingen en gemaakt met warmwater-extract zonder alcohol!

SPIRULINA
CAPS

Deze gecertificeerde Spirulina bevat vitaminen, mineralen, aminozuren, gezonde vetten en tot 70% plantaardige eiwitten. Nu ook in capsules om gemakkelijk je inname van voedingsstoffen te verbeteren!

SPIRULINA
POWDER

Deze gecertificeerde Spirulina bevat vitaminen, mineralen, aminozuren, gezonde vetten en tot 70% plantaardige eiwitten. De perfecte manier om gemakkelijk je inname van voedingsstoffen te verbeteren!

WILD BLUEBERRY
POWDER

Breng de kracht van het wild in je lichaam met dit ongelooflijk gezonde Wild Blueberry poeder. Een geconcentreerde, heerlijke en handige manier om de actieve stoffen van bosbessen binnen te krijgen.

ZINC
SULFATE

Zink is een essentieel sporenelement. Iedereen heeft het nodig. Deze krachtige Zink Sulfaat biedt ondersteuning voor iedereen die extra zink kan gebruiken.

ASHWAGANDHA
10:1

Ashwagandha is een zogenaamd adaptogeen kruid. Dit houdt in dat ashwgandha kan bijdragen aan het aanpassingsvermogen van ons lichaam.

LICORICE
10:1

Dit is een vloeibare alcoholvrije tinctuur van biologische zoethout. Zoethout wordt al duizenden jaren toegepast als kruid over de hele wereld.

GOLDENSEAL
10:1

Goldenseal 10:1 van Vimergy is een speciale alcoholvrije kruidenformule, dat een extract van de wortel van de Canadese geelwortel bevat.

NETTLE
10:1

Vimergy Nettle 10:1 is een hoog geconcentreerd alcoholvrij vloeibaar extract, ook wel tinctuur genoemd, van brandnetel.

VEGANSAFE 
B-12

VeganSafe B-12 bestaat uit een combinatie van methylcobalamine en adenosylcobalamine, de twee meest bioactieve vormen van vitamine B-12. Kies hieronder voor 30ml of 60ml.

DULSE
VLOKKEN

Dulse zit namelijk boordevol met voedzame stoffen. Het is vooral rijk aan eiwitten, zo bestaat het voor zo’n 35% uit eiwit. Verder bevat het aminozuren, vitaminen en mineralen. Maar voornamelijk het hoge gehalte aan ijzer en jodium is wat dit zeewier uniek maakt.

nl_NLNL