Osca Bouma

Voor het ondersteunen van jouw energie

Supplementen

Voor ondersteuning van jouw immuunsysteem, het verhogen van jouw energieniveaus en het bevorderen van jouw algemeen welzijn.

supplementen voor de gezondheid en het aanvullen van je tekorten.

De beste Supplementen

Wil je je energieker voelen en de energiestroom in je lichaam ondersteunen? Deze geselecteerde supplementen helpen jou je energie in balans te brengen en je vitaliteit te versterken. De supplementen zijn rijk aan essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Met een uitgebalanceerde mix van vitaminen, mineralen en krachtige antioxidanten, helpen deze supplementen jou om je energieniveau te verhogen en je lichaam te ondersteunen met een gezonde energiestroom.

Barley Grass Tabletten

Dit kwalitatieve en biologisch gerstegrassap bevat essentiële micronutriënten zoals ijzer, calcium, selenium, vitamine C en E, aminozuren en een hele reeks andere voedingsstoffen.

BARLEYGRASS JUICE POWDER

Dit kwalitatieve en biologisch gerstegrassappoeder bevat essentiële micronutriënten zoals ijzer, calcium, selenium, vitamine C en E, aminozuren en een hele reeks andere voedingsstoffen.

Cat's Claw

Cat’s Claw van Vimergy is het ultieme Cat’s Claw-supplement. 100% puur op basis van een natuurlijke formule zonder enige schadelijke toevoegingen.

Celeryforce Tabletten

Celeryforce geeft je een eenvoudige manier om belangrijke vitaminen, mineralen en aminozuren binnen te krijgen, voor of na je selderijsap.

Chaga

Chaga paddenstoel is de perfecte manier om je ochtend te beginnen. Het Chaga-poeder van Vimergy is nu verkrijgbaar in capsules, zodat je het altijd eenvoudig kan innemen.

Chaga Extract Powder

Dit biologische Chaga-poeder van Vimergy wordt als een instant thee geleverd, dus voeg gewoon een theelepel toe aan heet water en geniet ervan.

Curcumin Tabletten

Vimergy Curcumin is een krachtig kurkuma-supplement, met een speciale mix van 1000mg curcumine-extract en 10mg kurkumawortel. Zonder toevoegingen.

Ester-C Tabletten

Deze Vitamine C van Vimergy is een licht verteerbare mix van Ester-C versterkt met rozenbottels en bioflavonoïden. Blijft tot 24 uur actief in het lichaam.

L-Lysine Tabletten

Dit aminozuur is een van de belangrijkste essentiële bouwsteen voor eiwitten en hormonen in ons lichaam. Bevat pure L-Lysine van de hoogste kwaliteit.

Lemon Balm

Deze Lemon Balm (citroenmelisse) is een alcoholvrije formule dat een krachtig 4:1-extract is. Deze tinctuur is 100% plantaardig en vrij van verborgen ingrediënten.

Liquid B-12

Vimergy B-12 is een zeer opneembare mix van methylcobalamine en adenosylcobalamine. De twee vormen met hoogste biologische beschikbaarheid.

Melatonin Tabletten

Hoogwaardige melatonine (5mg) voor gebruik bij een verstoord waak en slaap ritme en bij algemene inslaapstoornissen of jetlag.

Reishi Extract Powder

Reishi Extract Powder

100% Biologisch Reishi Extract Poeder van de allerhoogste kwaliteit. Bevat geen toevoegingen en gemaakt met warmwater-extract zonder alcohol.

Spirulina Caps

Spirulina Tabletten

Deze gecertificeerde Spirulina bevat vitaminen, mineralen, aminozuren, gezonde vetten en tot 70% plantaardige eiwitten. Nu ook in capsules om gemakkelijk je inname van voedingsstoffen te verbeteren.

Spirulina poeder

Spirulina Powder

Deze gecertificeerde Spirulina bevat vitaminen, mineralen, aminozuren, gezonde vetten en tot 70% plantaardige eiwitten. Nu ook in capsules om gemakkelijk je inname van voedingsstoffen te verbeteren.

Wild Blueberry Powder van Vimergy

Wild Blueberry Powder

Breng de kracht van het wild in je lichaam met dit ongelooflijk gezonde Wild Blueberry poeder. Een geconcentreerde, heerlijke en handige manier om de actieve stoffen van bosbessen binnen te krijgen.

Zinc Sulfate van Vimergy

Zinc Sulfate

Zink is een essentieel sporenelement. Iedereen heeft het nodig. Deze krachtige Zink Sulfaat biedt ondersteuning voor iedereen die extra zink kan gebruiken.

Ashwagandha van Vimergy

Ashwagandha

Ashwagandha is een zogenaamd adaptogeen kruid. Dit houdt in dat ashwgandha kan bijdragen aan het aanpassingsvermogen van ons lichaam.

Licorice

Dit is een vloeibare alcoholvrije tinctuur van biologische zoethout. Zoethout wordt al duizenden jaren toegepast als kruid over de hele wereld.

Goldenseal supplement van Vimergy

Goldenseal 10:1

Goldenseal 10:1 van Vimergy is een speciale alcoholvrije kruidenformule, dat een extract van de wortel van de Canadese geelwortel bevat.

Nettle 10:1

Vimergy Nettle 10:1 is een hoog geconcentreerd alcoholvrij vloeibaar extract, ook wel tinctuur genoemd, van brandnetel.

Vegan Safe B-12

VeganSafe B-12 bestaat uit een combinatie van methylcobalamine en adenosylcobalamine, de twee meest bioactieve vormen van vitamine B-12. 

Dulse Vlokken

Dulse zit namelijk boordevol met voedzame stoffen. Het is vooral rijk aan eiwitten, zo bestaat het voor zo’n 35% uit eiwit. Verder bevat het aminozuren, vitaminen en mineralen. Maar voornamelijk het hoge gehalte aan ijzer en jodium is wat dit zeewier uniek maakt.

Celery juicer

MM1500 (Celery Juicer)

De omega MM1500 (Celery Juicer) is speciaal ontwikkeld voor het juicen van selderij, maar uiteraard ook voor vele andere toepassingen. Heeft een superieure sapopbrengst.