Osca Bouma

Huisreiniging op locatie

€250,-

Ontdek de diepgaande transformatie van mijn huisreiniging op locatie, waar ik met een verfijnd oog de energieën in jouw huis onthul en de invloed op jou als bewoner onthul. Soms
is het een zegen om zelf de subtiele verstoringen te ervaren, die onze bewustwording kunnen prikkelen. Bij elke disbalans schenk ik mijn aandacht aan het herstellen van de chi-
flow, zodat de vitale energie weer vrijelijk kan stromen. Na voltooiing ontvangen niet alleen de muren, maar ook alle bewoners een reiniging.

*Vraag je binnen een jaar een huisreiniging aan, zowel op locatie als op afstand? Dan ontvang je 45,- korting (de prijs van de uitgebreide HuisScan).

Bij een huisreiniging op locatie ontvang je het volgende:

  • Analyse van 18 punten die invloed kunnen hebben op de bewoner, zoals negatieve
    energieën, verstoringen, etc.
  • Een uitgebreide energetische reiniging van zowel het huis als de bewoners.
  • Vooraf wordt gevraagd om een simpele getekende plattegrond van je huis te
    verstrekken.
  • Verder bied ik jou als bewoner elke maandag een persoonlijke zuivering voor 2 maanden lang. Zodat je kan wennen aan de nieuw energie die door je huis gaat.

Wees gerust, de coördinatie van onze ontmoeting wordt met zorg en aandacht geregeld. Hoewel de aanwezigheid van een bewoner gewaardeerd wordt, is het niet noodzakelijk dat iedereen thuis is.

Na de reiniging ontvang je een bericht zodra de procedure is voltooid. Al deze stappen worden uitgevoerd om de energetische balans en harmonie in je huis te herstellen en te verbeteren, zodat jij en je huis positieve energie kunnen ervaren.

Huisreiniging op Locatie

250.00