Osca Bouma

Huisreiniging op afstand

€160,-

Bij een reiniging op afstand kijk ik naar 18 punten die invloed kunnen hebben op de bewoner. Zodra ik dit in kaart heb zal een uitgebreide energetische reiniging doen zowel van het huis als de bewoners.

Daarnaast krijg je elke maandag voor een maand lang persoonlijke reiniging. Dit om als bewoner weer te wennen aan de nieuwe energie waar in je woont.

Samen maken we een afspraak wanneer je huis wordt gereinigd. Van tevoren is het fijn om een getekende plattegrond te sturen. Je hoeft bij deze reiniging niet thuis te blijven. Je krijgt van mij bericht als ik er mee klaar ben.

*Vraag je binnen een jaar een huisreiniging aan, zowel op locatie als op afstand? Dan ontvang je 45,- korting (de prijs van de uitgebreide HuisScan).

Bij een huisreiniging op afstand ontvang je het volgende:

  • Analyse van 18 punten die invloed kunnen hebben op de bewoner, zoals negatieve
    energieën, verstoringen, etc.
  • Een uitgebreide energetische reiniging van zowel het huis als de bewoners.
  • Vooraf wordt gevraagd om een simpele getekende plattegrond van je huis te
    verstrekken.
  • Er wordt een afspraak gemaakt voor de reiniging, waarbij je niet persé thuis hoeft te blijven.
  • Persoonlijke reinigingssessies elke maandag gedurende een maand, om je te helpen wennen aan de nieuwe energieën in je huis.

Na de reiniging ontvang je een bericht zodra de procedure is voltooid. Al deze stappen worden uitgevoerd om de energetische balans en harmonie in je huis te herstellen en te verbeteren, zodat jij en je huis positieve energie kunnen ervaren.

Huisreiniging op afstand

160.00