Osca Bouma

Energetische HuisScan die gedaan wordt i een hal met eeb spiegel en kapstok

Uitgebreide HuisScan

€45,-

18-punts

Als je jezelf herkent in een of meer van deze situaties en je nieuwsgierig bent naar de energetische balans van je huis, overweeg dan een HuisScan. Deze scan geeft inzicht in de huidige staat van balans. Als je dieper wilt gaan en gedetailleerd advies wilt ontvangen, inclusief een mogelijke huisreiniging, nodig ik je uit om de huisreiniging op locatie of op afstand aan te vragen. Ontdek de harmonie die mogelijk is in jouw leefruimte.

 

Hoe wordt de scan geleverd?

Na de scan geef ik je een soort ‘energetisch kompas’ – een handleiding die je vertelt of je huis een opknapbeurt kan gebruiken. Moet er wat fysiek gedaan worden, of kan ik de energie van een afstandje een duwtje geven?

De HuisScan is als een vriendelijke fluistering van je huis, die onthult wat je met je intuïtie al aanvoelde. Nieuwsgierig naar de energetische vibe van jouw plekje? Vraag dan de HuisScan aan en ontdek de onzichtbare energielagen van jouw thuis.

*Vraag je binnen een jaar een huisreiniging aan, zowel op locatie als op afstand? Dan ontvang je 45,- korting (de prijs van de uitgebreide HuisScan).