COACHING & LEZINGEN

Body

Door de balans in mijn hormonen te herstellen, kon ik eindelijk afvallen en mijn mood swings vaarwel zeggen. Weet dat hormonen bij ontzettend veel vrouwen de sleutel zijn tot fysieke klachten. In mijn praktijk werk ik volgens de methode ‘Hormoonfactor’ van ir. Ralph Moorman om jouw hormonen in balans te brengen, zodat je klachten afnemen of zelfs verdwijnen. Naast de Hormoonfactor werk ik met de filosofie van Anthony Williams. Hij is een helderziende en beschrijft hoe je gezondheidsproblemen kan oplossen door healing foods tot je te nemen. Celery juice is daar een bekend voorbeeld van. Het beste resultaat zal in mijn ervaring worden bereikt door het gedachtegoed van beide heren te combineren. Daarmee kan ik je helpen om af te vallen, je immuunsysteem te versterken, je gezondheid te verbeteren en je energieniveau te verhogen.

60-90 MINUTEN

Consult

In een persoonlijk of online gesprek van 60-90 minuten inventariseer ik je klachten en kijk ik waar deze hun oorsprong vinden. Dit kan in mijn praktijk, of tijdens een wandeling. In je huidige lifestyle brengen we stap voor stap veranderingen aan door gezonde voeding, supplementen en meditatie te integreren. Het doel is altijd (hormonale) balans.

Eerste consult (60-90 min.) € 75,-

Vervolg consult (45 min.) € 57,-

Na het eerste consult ontvang je per e-mail een advies op maat.

‘Alleen je eetpatroon wijzigen, maakt nog niet dat je gezonder wordt. Alles staat met elkaar in verbinding. Dat heeft Osca mij laten inzien.’

ANNEKE

45 MINUTEN

Supermarkt safari

Weet jij je ervan bewust wat je eet? Of wil jij daar op gaan letten, maar zie je in de supermarktschappen door de bomen het bos niet meer? Heb je geen idee wat al die termen op de etiketten betekenen? Boodschappen doen met een personal coach biedt uitkomst! Ik leg je uit waar je op mag letten en welke producten je beter wel en niet in je (koel)kast kan hebben.

Supermarkt safari (45 min.) € 55,-

Afhankelijk van de plaats waar je de Supermarkt Safari wilt houden, kunnen er reiskosten berekend worden. Uiteraard hoor je dit van tevoren.

Healthy make it your lifestyle

CONTACT

06 52 69 60 88
oscabouma@gmail.com

PRAKTIJK

Hofzichtlaan 20
2594 CC Den Haag

BRANDING + WEBSITE BY JOYCE EBBENS