Osca Bouma

START 24 SEPTEMBER- 2 OKTOBER

#369leverreiniging

Onze gezondheid is een steeds belangrijker goed. De lever speelt hier een belangrijke rol in. Door mee te doen aan de leverreiniging leer je om een ‘expert’ van je lever te worden. Je leert wat goed voor je lever is en hoe je hem het beste kan ondersteunen

De 396leverreiniging duurt  in 9 dagen, verdeelt in 3 x 3 aan een gesloten dagen. De 1e dagen bestaat uit het verminderen van vetten, de 2e uit het opbouwen van de lever en het 3gedeelte uit het loslaten van afval en vetten.

Deze 9 dagen eet je op een bepaalde manier, waardoor je de lever ondersteunt. Je hoeft niet bang te zijn dat je honger gaat lijden. In een e-book met eet schema’s en recepten vertel ik je precies wat je op welke dag mag eten.

EEN GEZONDE LEVER

3 functies van de lever

01.

 

Verwerken van het vet

 

Je lever is het verwerking centrum van alles wat er in je lichaam komt. Maar ook van het verwerken van vetten. Als je vet eet, scheid de lever gal af om het af te breken en om te zetten in energie. Daarnaast beschermt de lever je dat je niet te veel vetten in je bloed krijgt.

02.

 

Opslaan van glucose en glycogeen

 

De glucoseopslag in de lever vormt een belangrijk deel van onze bescherming tegen aandoeningen als diabetes.

 

 

03.

 

 Het bloed filteren en screenen op afvalstoffen

De lever is een centrale verwerking centrum van je lichaam en hij moet dus heel goed zijn in het scheiden van de slechte stoffen en goede stoffen

IN 9 DAGEN

Gezonder & Energieker

 

Als je lever mettertijd vol raakt, moet je lichaam harder werken om bovenstaande functies uit te kunnen voeren. Dat zorgt voor vage klachten, gezondheidsproblemen en het vasthouden van gewicht. Doe je mee met de #369leverreiniging om hier een verandering in aan te brengen? Tijdens 9 dagen begeleid ik je. Je krijgt tips om een leverreiniging goed aan te pakken en er is ruimte om vragen te stellen.

IK HOOR GRAAG VAN JE

Contact

Wil je werken aan je gezondheidsklachten, je energieniveau of je gewicht? Boek een consult bij mij om je stap voor stap een nieuwe levensstijl eigen te maken.

8 + 12 =

LEVERREINIGING369

Optie 1: simpel

De online cursus start op 24 septemberi

Dagelijkse Instagram stories.

2 live Q&A.

E-book met boodschappenlijst, afvink lijstjes en recepten.

Community op Instagram.

Twee weken toegang

Investering € 70,00

LEVERREINIGING369

Optie 2: excellent

De online cursus start op 24 september

Dagelijkse Instagram stories.

2 live Q&A.

E-book met boodschappenlijst, afvink lijstjes en recepten.

Community op Instagram.

Twee weken toegang

Een telefonisch consult met mij van max. 45 min

Investering € 110,00

|

Ijf van de Ridder

‘Lieve Osca, dank voor je professionele liefdevolle begeleiding bij mijn leverreiniging!
Ik had het vaker geprobeerd, alleen en nooit volgehouden. Nu, met de steun van jou, de boodschappenlijstjes en echt je hebt mij bij de hand genomen en deze dagen doorgeloodst. Althans zo voelde het.
Het koste mij deze keer eigenlijk geen moeite. Dit kwam doordat ik nu wist waar ik mee bezig was en waarom ik bepaalde groentes en fruit moest eten. Je uitleg maakte het voor mij een soort feestje!
Ik was met een heel bijzondere reis bezig. Ik voelde mij na de 9 dagen ook anders, mijn lijf veranderde, vooral rond mijn billen en buik kwam mijn oude ik weer tevoorschijn. Super leuk natuurlijk!
Nogmaals dank ???????? en ik kan iedereen die iets goeds voor zichzelf, dus ook de lever wil doen, jouw begeleiding van harte aanbevelen!’

|

celine

‘Al jaren probeer ik dingen uit qua voeding en sport. Ik viel nooit af. Na de leverreiniging van Osca ben ik 2 kilo kwijt en ik voel me super energiek!’

|

anoniem

‘Deze leverreiniging is echt een aanrader! Na een paar dagen wordt het best zwaar, maar Osca helpt je er door heen. Super fijn dat je haar makkelijk kan bereiken en ze ook bij jou incheckt! Alsof er een laagje is afgepeld. Zo fijn! Ik doe zeker nog een keer mee.’

nl_NLNL