Havermoutpap is een gezond en voedend ontbijt waar je wel een paar uurtjes op vooruit kunt. Door de toevoeging van de banaan en frambozen geniet je van een zoete smaak zonder een piek in je bloedsuikerspiegel.
Dit recept is voor één portie havermoutpap.
INGREDIËNTEN
ONGEZOETE HAVERMELK HALVE BANAAN FRAMBOZEN HAVERMOUT KANEEL TL HONING
BENODIGDHEDEN
SCHAALTJE
PAN
MES
BEREIDING
- Neem een schaaltje en vul deze met melk.
- Doe de melk die je hebt afgemeten in een pan. Als de melk warm is, doe je er havermout in. Bepaal zelf de hoeveelheid afhankelijk van hoe dik je de havermoutpap wilt hebben.
- Breng de melk met havermout aan de kook en voeg de honing toe.
- Giet het geheel over in het schaaltje.
- Snijd de banaan in plakjes en leg deze op de havermoutpap samen met de frambozen.
- Stooi er wat kaneel overheen.